ראש משלחת האיחוד האירופאי לישראל השגריר מייקל מאן תרם דם בקרית מד'א ברמלה. זה קרה במהלך סיור מיוחד. כתבה: רונית קיטאי. צילום: דוברות מד'א

ראש משלחת האיחוד האירופאי לישראל, השגריר מייקל מאן, הגיע אתמול לקריית מדא ברמלה, לסיור מיוחד וסקירה מקיפה על פעילות הארגון מאז פרוץ המלחמה. כאות סולידריות עם אזרחי ישראל, השגריר תרם דם בבנק הדם של מגן דוד אדום

פורסם ב: 13/03/2026 12:13

צילום: דוברות מד'א
במהלך הסיור ביקר ראש המשלחת במוקד הלאומי של מד״א וסייר במרכז הסימולציה הארצי ובבנק הדם הלאומי והממוגן,- הראשון מסוגו בעולם.

ראש משלחת האיחוד האירופאי לישראל השגריר מייקל מאן: 'התרגשתי לפגוש מתנדבים ומתנדבות ממגוון רחב של דתות ומוצאים, ששיתפו אותי בתחושת האחדות במשימה להציל חיים. אני מודה על ההזדמנות שניתנה לי לתרום דם בעצמי'.

מנכ'ל מד'א אלי בין: 'אני מודה לראש משלחת האיחוד האירופאי לישראל השגריר מייקל מאן שהגיע לכאן היום כדי להתעניין בפעילות צוותי מגן דוד אדום בתקופה זו. החובשים והפראמדיקים במד'א פועלים ללא הפסקה, בכל מקום שהם נזקקים לו, על מנת להבטיח את ביטחונם הרפואי של אזרחי מדינת ישראל'.

(זכי הלר דובר מד'א)
צילום: דוברות מד'א

צילום: דוברות מד'א

שלח לחבר להדפסה

כתבות נוספות במדור מפגשים :
*   נשיא המדינה יצחק הרצוג ביקר היום פצועים...
*   18 שגרירי אירופה בישראל ביקרו היום...
*   'על הבחירה להיכנס למערכה, חיזבאללה...

אינדקס אתרים  
SSD בניית אתרים

הוסף למועדפים