מותג הלייף סטייל הבינלאומי NO1BETTER, בבעלות ניקול ראידמן, פתח חנות פופ אפ בקניון עזריאלי תל אביב

החנות תהיה פתוחה עד אמצע חודש נובמבר 2025 והיא ממוקמת בקומה הראשונה, ליד הכניסה של גשר הקריה, מתפרסת על שטח של 60 מ'ר, והיא אחת מחנויות הפופ אפ הגדולות ביותר שהיו בקניון עזריאלי תל אביב

פורסם ב: 07/09/2025 13:40

NO1BETTER .צילום: אלמוג גבאי
חנות הפופ אפ החדשה מציעה דגמים אקסקלוסיביים של המותג, אותם ניתן להשיג רק בחנות הפיזית, הנחות והטבות בלעדיות על פריטי קולקציית הקיץ ובקרוב תושק בה קולקציית ה-LOUNGEWEAR של המותג.


ניקול ראידמן : 'אני שמחה לבשר על ההחלטה לפתוח את חנות הפופ אפ של המותג NO1BETTER בקניון עזריאלי תל אביב. קניון עזריאלי תל אביב הוא מקום אסטרטגי להרחבת קהל הלקוחות ויצירת קהלים חדשים, בשל מיקומו והקלות בה ניתן להגיע אליו מרחבי הארץ. נשמח לראותכם'.

חן זהביאן מנכ'לית קניון עזריאלי תל אביב מסרה: 'אנחנו שמחים ונרגשים על פתיחתה של חנות הפופ אפ של NO1BETTER מותג לייף סטייל בינלאומי, עדכני ואופנתי. קניון עזריאלי תל אביב הוא בית למותגים מובילים מהארץ ומהעולם, ואנו גאים להציע ללקוחותינו חוויית קנייה מגוונת ויוקרתית. אנו מזמינים את כולם להגיע, להתרשם וליהנות ממבחר הפריטים שבחנות'.

(צחי דהן)
NO1BETTER .צילום: אלמוג גבאי

 
שלח לחבר להדפסה

כתבות נוספות במדור אופנה :
*   מכבי קבוצת כנען רמת-גן השיקה את מדי...
*   מגוון החולצות של 'דלתא' במבצע מיוחד...
*   הזמרת והשחקנית אלין גולן והזמר נדב...

אינדקס אתרים  
SSD בניית אתרים

הוסף למועדפים