'אנשים שבורים' מאת רוני גז-לנגרמן. הוצאת 'ניב'. כתבה: רונית קיטאי. צילום: דנה רייש

ד'ר רוני גז־לנגרמן היא מרצה וחוקרת יחסים, אהבה ותקשורת, בעלת ניסיון רב בהנחיה אישית וקבוצתית בתחום היחסים הביו־אישיים והתוך־אישיים. במשך השנים היא חקרה את תחום החמלה, האהבה, האמפתיה וההקשבה, תוך שימוש בעקרונות הפסיכולוגיה היהודית והבודהיסטית

פורסם ב: 04/09/2025 13:32

ד'ר גז-לנגרמן. צילום: דנה רייש
'מיכל הביאה מטילי זהב, זו הנדוניה שלה. היא יכולה לצפות את האסלה בזהב, כי להיות הבת של... זה המון כסף וזהב, אבל גם המון סודות ושקרים. לפעמים קל יותר לצפות דברים, שיהיו נוצצים, שיסנוורו וירחיקו את השאלות החופרות לחקר האמת. ככה זה בעולם של שקרים'.


דנה ועומר, מיכל ונחמיה, שירי ובן, סתיו ואלכס, ארבעה זוגות מבקשים להיאחז באהבה. אלא שמערכות היחסים ביניהם מכריחות אותם להתמודד מול סיפורי החיים שלהם, אלה שהוטמנו עמוק בבוידעם של נשמתם.
כך עולים ומתגלים הקנאות, השמחות, הכעסים, הפחדים, השריטות, החומרים שמהם יורכבו ההתפרצויות, הטלטלות והבכי. הפרטים שמהם יתחברו הקבלה, ההשלמה והתיקון.


בספרה 'אנשים שבורים' חולקת רוני את הידע ואת ניסיונה בצורה של סיפורים , במטרה להעניק לקוראים התבוננות מפוקחת לחייהם וכלים להבנת מערכות היחסים שלהם'.

הספר נמכר בכריכה רכה.

144 עמודים - 78 ש'ח.

הוצאה לאור: ספרי 'ניב'
'אנשים שבורים' מאת רוני גז-לנגרמן. הוצאת ספרי 'ניב'

 
שלח לחבר להדפסה

כתבות נוספות במדור ספרים חדשים :
*   'סוקרטס אקספרס' תובנות לחיים של הפילוסופים...
*   'שובר גלים' מאת נגה דיין קמיל. הוצאת...
*   'לא בפוקוס' - Stolen Focus מאת יוהאן הארי...

אינדקס אתרים  
SSD בניית אתרים

הוסף למועדפים