'חוכמת הנישואים'. הדרך הנכונה והמוכחת לחיים משותפים מאת בלינדה לאסקומב. הוצאת ספרי 'מטר'. כתבה: רונית קיטאי

מדריך חכם ותמציתי לשמירה על הזוגיות, המבוסס על ממצאים מדעיים, עצות מומחים ושנים של ניסיון, ומסביר מדוע נישואים טובים לבריאותכם, למצבכם הכלכלי, לילדיכם ולאושרכם

פורסם ב: 01/06/2025 15:52

Marriageology חוכמת הנישואים מאת בלינדה לאסקומב. מטר הוצאה לאור
זוכה 'פרס הספר הבינלאומי' לשנת 2020 בקטגוריית עזרה עצמית – יחסים הוא הספר 'חוכמת הנישואים Marriageology
הדרך הנכונה והמוכחת לחיים משותפים שכתבה בלינדה לאסקומב. תירגמה : ענבל שגיב נקדימון, עריכת התרגום: רותי חזנוביץ


לאחר עשור של סיקור מערכות יחסים עבור המגזין "טיים", העיתונאית עטורת הפרסים בלינדה לאסקומב, הבינה שלהישאר יחד לטווח הארוך זה לא רק אפשרי, אלא גם מועיל. בחוכמת הנישואים לאסקומב מתבוננת על חיי הנישואים דרך עין חדה, הומור שנון ומחקרֵי מדעי ההתנהגות העדכניים ביותר. היא בוחנת את ששת קווי השבר שמאיימים לפורר נישואים בימינו: היכרות, ריבים, כסף, משפחה, סקס וצורך בעזרה. תוך כדי כך, היא מנפצת מיתוסים, מציגה מחקרים מפתיעים, ומציעה עצות מעשיות – מהיתרונות של חלוקת מטלות נכונה (שרק משפרת את חיי המין!), ועד הסיבות שבגללן עדיף לא לריב עם בן או בת הזוג בזמן נהיגה.
עם שילוב מבריק של תובנות, סיפורים אמיתיים וטיפים ישימים – חוכמת הנישואים הוא ספר חובה לכל מי שרוצה לחזק, לרענן או פשוט לשמר מערכת יחסים מוצלחת. החדשות הטובות? להחזיק מעמד יחד הרבה יותר קל ממה שנדמה.
בלינדה לאסקומב היא עיתונאית ופובליציסטית עטורת פרסים. מאמרים וכתבות פרי עטה הופיעו במגזין "טיים", "ספורטס אילוסטרייטד", "ניו יורק טיימס" ו"ווג". על עבודתה בתחום מערכות היחסים והנישואים הוענק לה פרס התקשורת של "המועצה למשפחות בנות זמננו". אף שהיא ובעלה הבינו מזמן עד כמה הם שונים זה מזה, הם מצליחים להחזיק מעמד יחד כבר כמעט 30 שנה – עם שני ילדים שמדי פעם לא שוכחים להזכיר להם את זה.

"אנשים עדיין מתחתנים, והספר הזה כאן כדי לעזור... ספר חם ומלווה בנימה חברית... ללאסקומב יש מגע אירוני, כישרון לתיאור סצנות, ואיזון מעורר חיבה".
– The New Yorker
"שנון ונבון".
– מגזין People


תירגמה : ענבל שגיב נקדימון, עריכת התרגום: רותי חזנוביץ
שלח לחבר להדפסה

כתבות נוספות במדור ספרים חדשים :
*   'ברית בעברית' מאת אורן אהרון טובה...
*   ד'ר משה זילבר הוציא מהדורה נוספת ועדכנית...
*   חתולים ומכשפות 2 -אבאלון תחת איום מאת...

אינדקס אתרים  
SSD בניית אתרים

הוסף למועדפים