אבי שייט מנכ'ל 'מרכז חורב' הגיע לאחל הצלחה ביום סטיילינג ללקוחות REUMA לרעומה זקש ולבתה שירז קליר זקש מנכ'לית REUMA. צילום רונית קיטאי |
בתם הבכורה של שירז ואור קליר , יובל, נולדה בניו יורק והיא כיום בת 12 . כאשר יובל היתה בת 4 חודשים החליטה שירז לחזור לארץ כדי לגדל אותה ליד הוריה, שמאז שובם לארץ הינם שותפים מלאים לגידול שלושת ילדיהם של שירז ואור. ליובל יש אח ושמו אריאל(10) ואחות בשם גל(4). כולם נושאים שמות יוניסקס. אבי השושלת הוא עופר זק'ש מנכ'ל מוצרי זק'ש שלבטח יש לכם הרבה מוצרי חשמל שהשם זק'ש מוטבע עליהם. אגב את בני הזוג זק'ש קליר אפשר למצוא לא אחת במסעדת Pop & Pope ברח' הארבעה בתל אביב.
באותו ערב נראתה פצצת האנרגיה הג'ינג'ית רעומה זק'ש בחברת בעלה עופר זק'ש בהיכל התרבות בתל אביב, במופע של גלעד שגב. אמו, כרמלה שגב היא לקוחה קבועה של רעומה, ופינקה אותה בזוג כרטיסים.
נחזור לאבי שייט מנכ'ל מרכז חורב שציין ארבע שנים מאז נכנס לתפקידו וקודם עסק בתחום הנדל'ן המניב וביניהם קניונים. הוא נשוי לד'ר הדי שייט מרצה לספרות באוניברסיטת חיפה ואב לילדים.
www.reuma.co.il
בפייסבוק: רעומה רשת אופנה לנשים
באינסטגרם: @reumadesign