www.rinunim.co.il


Deprecated: Function split() is deprecated in /home/rinunimc/public_html/PrintArticle.php on line 64
אופנה עילית בין יאכטות פאר: המעצב ירון מינקובסקי כבש את קפריסין בתצוגת אופנה בינלאומית . צילום: Lefteri
על רקע נופי המים הצלולים של הים התיכון והיאכטות המפוארות, רציפי המרינה עצמם הפכו למסלול תצוגה טבעי, מהפנט ומלא עוצמה. עשרות דוגמניות צעדו בין מעגני הסירות לעיני מאות משתתפי היריד המשתאים, והציגו את השפה העיצובית הבלתי מתפשרת של המעצב הישראלי הבכיר.
Yaron Minkowski and models photo by Lefteri
על רציפי מרינת איה נאפה האקסקלוסיבית, שהפכו למסלול תצוגה חי ויוקרתי בלב הים בעיצומו של יריד הסירות הבינלאומי "Boat and Sea", הציג מעצב ההוט קוטור הוותיק ירון מינקובסקי את קולקציית אביב-קיץ 2026. עשרות דוגמניות צעדו בין סירות הפאר אל מול נופי הים התיכון, והציגו קולקציה עשירה המשלבת בין צבעוניות אופטימית ובהירה לבין פריטים שחורים דרמטיים בעלי טקסטורות עמוקות בשורה של התחדשות ואופנה עילית ללא פשרות.


עולמות האופנה העילית והלייף סטייל הימי האקסקלוסיבי נפגשו למיצג אופנה יוצא דופן ורחב היקף בקפריסין. מעצב האופנה הבכיר והוותיק, ירון מינקובסקי, נבחר להציג את קולקציית אביב קיץ 2026 במסגרת יריד הסירות והיאכטות היוקרתי הבינלאומי ״Boat and Sea״, שנערך במרינה הבינלאומית באיה נאפה, המושכת אליה מדי שנה את האלפיון העליון, קניינים ואנשי מפתח מתעשיית היוקרה העולמית.



קולקציית אביב קיץ 2026 של ירון מינקובסקי מביאה איתה משחק מרתק, עשיר וניגודי של גוונים וטקסטורות: לצד דגמים מובילים בצבעוניות אופטימית, בהירה ונשפכת המעוטרת ברקמות פרחים ססגוניות ורומנטיות המשדרות חגיגיות והתחדשות, בלטו על המסלול גם פריטים שחורים דרמטיים בעלי נוכחות בימתית עוצמתי. הבגדים נעים בטבעיות על התפר העדין שבין אופנה לבין אמנות צרופה, כאשר כל דגם מציית לחוקים הנוקשים והקפדניים ביותר של עולמות ההוט קוטור ומציג גזרות נשיות, שימוש בבדים שקופים, ורקמות יד אמנותיות ועמוקות המזוהות עם כתב היד האייקוני של המעצב.

ירון מינקובסקי, הפועל מתוך הסטודיו המפורסם שלו במתחם שוק הפשפשים ביפו, מחבר בעבודתו שורשי עיצוב מקומיים עמוקים יחד עם אפיל קוסמופוליטי בינלאומי. כעת, עם תצוגת הענק המרהיבה בקפריסין, מינקובסקי מוכיח פעם נוספת מדוע הוא נחשב לאחד מעמודי התווך של האופנה העילית.

צילום: Lefteri




--
...::: Maya zana | +972.548131888 | mayazana@gmail.com :::...
8קבצים מצורפים
• נסרק על ידי Gmail
Yaron Minkowski .photo by Lefteri

Yaron Minkowski photo by Lefteri

 

הדפסה            חזרה לידיעה