www.rinunim.co.il


Deprecated: Function split() is deprecated in /home/rinunimc/public_html/PrintArticle.php on line 64
הרכב 'טרמולו' בדרך ליפן.לפני כן הם העלו מופע אינסטרומנטלי מיוחד משירי ה'ביטלס'. כתבה: רונית קיטאי. צילום: יח'צ
מיד עם שובו ישתתף בפסטיבל אבו גוש. בעוד כשבוע ימריא הרכב 'טרמולו' ליפן כדי להופיע שלוש פעמים עם המופע 'האבולוציה של הביט' בתערוכת ה'אקספו' העולמית באוסקה וייצג את ישראל ואת העיר נתניה בגאווה
הרכב 'טרמולו'. צילום: יח'צ
רגע לפני נסיעתו, יעלה ההרכב מופע אינסטרומנטלי מיוחד המוקדש ללהקת הביטלס, בשיתוף נשפני התזמורת הפילהרמונית הישראלית: יגאל מלצר ויובל שפירא (חצוצרות), אנטון לוצקי (טובה) וטל בן רעי (טרומבון). במופע יבוצעו עיבודים מפתיעים ללהיטים הגדולים של הביטלס "Eleanor Rigby", "Let it be", "Come Together" ועוד. המופע יתקיים ב-17.9, בשעה 20:00, במוזיאון תל אביב.

מיד לאחר שובו מיפן, ישתתף טרמולו בפסטיבל אבו גוש עם המופע “צלילי גרשווין - בין רפסודיה לבלוז" לצד קרן הדר (סופרן), יאיר פולישוק (בריטון), ענת פורט (פסנתר). המופע יתקיים בחוה"מ סוכות,8.10, בשעה 14:00, במרכז רבין תל אביב.

טרמולו, מההרכבים הבולטים והווירטואוזיים בישראל ובעולם, יחגוג השנה עשור להיווסדו. ההרכב פועל מתוך מרכז טרמולו בנתניה - המרכז היחיד בארץ, המוקדש כולו לאמנות כלי ההקשה, שהוקם ביוזמת תומר יריב ובתמיכת עיריית נתניה ועמותת היכל התרבות.

תומר יריב, מייסד ומנהל אמנותי: 'ליצור מוזיקה זו זכות גדולה. כל מופע הוא מסע קצבי שמחבר בין תרבויות, דורות ורגשות. טרמולו הוא קהילה יוצרת, שמחברת בין אנשים, מביאה את אמנות כלי ההקשה לקדמת הבמה ומקדמת שיתופי פעולה מסקרנים בארץ ובעולם'.

גילת סלע מנכ'לית 'טרמולו': 'אני גאה להוביל את 'טרמולו' ולהרחיב את הפעילות שלנו בארץ ובעולם. אקספו יפן הוא רגע שיא עבורנו ואנחנו נרגשים לייצג שוב את ישראל ואת נתניה על במה בינלאומית'.


www.tremolo.co.il

הדפסה            חזרה לידיעה