עשרה בוגרים עם מוגבלויות סיימו בהצלחה את קורס הבישול של 'שלוה'

עשרת הבוגרים, כולם עם מוגבלויות שונות, למדו במשך שנה את סודות המטבח לצד תרגול טכני ומעשי, בהובלת השף יובל אטיאס, שף הדרכה ראשי בבית הספר לבישול 'טעמים' ובהדרכת השף אליקו פריאנטה

פורסם ב: 04/08/2022 11:06

סיום חוג בישול ומתן התעודות. צילום: 'שלוה'
הקורס מהווה הכנה לעבודה בשוק החופשי וחלק מבוגריו כבר משולבים בעולם הקולינריה הישראלי.חיתוך, בישול, אפייה, הגשה וצלחות ברמות הגבוהות ביותר הקיימות בעולם הקולינריה והמסעדנות בישראל - זוהי ההכשרה החדשה של עשרה בוגרי קורס הבישול של ארגון 'שלוה'.


הקורס, שזוהי שנתו השלישית ומתאפשר הודות לתרומתו הנדיבה של איירה ריקליס, כבר העמיד בוגרים שחלקם השתלבו במטבחים מקצועיים כגון מטבחו של 'קפה גן סיפור' והמטבח של 'קפה שלוה'.

קלמן סמואלס מייסד ונשיא 'שלוה' : 'שלוה' זה לא מבנה ולא מוסד, וגם לא קמפוס, זו פלטפורמה שאפשר לעשות עליה כל-כך הרבה דברים שאנשי הצוות כאן לוקחים פיקוד ומובילים ועושים עליה, ולכן השמיים הם הגבול. כל הכבוד לכולם על העשייה ועל הפעילות המבורכת'.

עו'ד יוחנן סמואלס מנכ'ל 'שלוה' אמר לאחר טקס הסיום :'תוכניות הבוגרים של 'שלוה' התפתחו באופן יוצא מן הכלל בשנים האחרונות ולצד דיור בקהילה, תכנית החיילים 'עולים דרגה', תכניות הכשרות ופנאי, קורס הבישול הוא הדוגמא המובהקת לחזון של 'שלוה': לתת כלים, לתת חכה ולא דגים'.
שלח לחבר להדפסה

כתבות נוספות במדור תיירות :
*   בעקבות המצב הביטחוני מי מזמין את תושבי...
*   650 אורחים הגיעו בערב חמישי החולף לפתיחת...
*   בחמישי (4.8 ) התקיים אירוע השקה מוצלח...

אינדקס אתרים  
SSD בניית אתרים

הוסף למועדפים