מיכל רבינוביץ', מגישת המהדורה המרכזית של כאן 11, עוזבת את תאגיד השידור הציבורי ועוברת לערוץ החדשות i24NEWS – שם תגיש את מהדורת השבת
ישראל טויטו, מנהל ערוץ החדשות i24NEWS בעברית: 'מיכל היא עיתונאית מצוינת וממגישות החדשות המנוסות, הבכירות והאהובות בישראל. היא נטולת פניות, ממוקדת, מדויקת, יסודית, עניינית וחדה. כל אלו הם ערך מוסף חשוב שמיכל תביא למהדורת השבת של i24NEWS, שבהובלתה תתבסס כמהדורת חדשות שכל ישראלי יכול וירצה לצפות בה'.
***
כאן 11 עושה שינויים בערוץ: אלה המינויים החדשים בתאגיד השידור: קינן אלדר מונה לתפקיד המפיק הראשי של כאן 11 וכאן חינוכית, ויחליף בתפקיד את קובי נוסבאום, שמונה לאחראי על שידורי הספורט והשידורים החיים בכאן 11.
***
לפני כחודשיים הוא ניהל תחנת רדיו, ועתה קפץ למים כמנהל אסטרטגיה וחדשנות ב'ג'רוזלם פוסט'. הדרך המעניינת של ישראל שלמה אזולאי, הצעיר החרדי שכבש לא מעט יעדים בתחום התקשורת והבינה המלאכותית.
****
איציק כהן שעד לא מזמן היה עורך מגזין אמצע שבוע בערוץ i24 מונה לעורך מהדורת השבת.
איציק כהן בעבר רכז הכתבים של חדשות 13 ועורך המשנה של מהדורת סופ'ש עם דנה ויס בחדשות 12