'מעדני יחיעם' השיקו נקניק חדש בסדרת COLLECTION- סלמי מילאנו. כתבה: רונית קיטאי. צילום: חגית בירנבאום

המוצר החדש הוא סלמי בקר מותסס בסגנון איטלקי המצטיין בטעם מעודן, פחות חמצמץ, מתובל בתערובת תבלינים אופיינית ועשיר בחלבון - כ 26% ל-100 גרם. תמיר דגן מנהל השיווק של 'מעדני יחיעם' על המוצר החדש

פורסם ב: 13/12/2024 09:16

סלמי מילאנו של 'מעדני יחיעם'. צילום: חגית בירנבאום
הנקניק החדש סלמי מילאנו מצטרף לסדרת COLLECTION המובחרת של יחיעם והוא ישווק פרוס באריזת נוחות של 125 גרם, כנקניק שלם במשקל במעדנייה וגם בסטנד הנקניקים היבשים ביחידות של 250 גרם.


יצרנית מוצרי הבשר 'יחיעם', מקיבוץ יחיעם שבגליל המערבי, השיקה נקניק גורמה חדש המצטרף לסדרת יחיעם COLLECTION. סלמי מילאנו, נקניק בקר מותסס ויבש בסגנון איטלקי, מיוצר מ-100% בקר פרמיום, בטעם ובמרקם עדין ובתיבול אופייני בסגנון איטלקי. הנקניק עשיר בחלבון, מכיל כ-26% ל-100 והוא ללא גלוטן. סלמי מילאנו ישווק במספר אפשרויות עבור הצרכן: כנקניק פרוס באריזת נוחות של 125 גרם, כנקניק שלם באריזת 250 גרם וכן כנקניק לפריסה במעדנייה כל התצורות ישווקו בעיצוב החדש של נקניקי יחיעם.

תמיר דגן מנהל השיווק של 'מעדני יחיעם': 'אנו שמחים לבשר על השקת מוצר חדש ומיוחד בסדרת 'קולקשן': סלמי מילאנו. נקניק בטעם איטלקי משובח, עדין בטעמו, נהדר לכריכים, פוקצ'ות, מאפים ועוד. ההשראה מאיטליה, הייצור במפעל מעדני יחיעם בגליל.

כשרות: כשר בהשגחת הרבנות הראשית.

מחיר מומלץ לצרכן: כ- 26.90 ₪ לאריזת 125 גרם פרוס; כ-29.90 ₪ לאריזת 250 גרם שלם.
להשיג ברשתות המזון ובחנויות המובחרות ברחבי הארץ.
שלח לחבר להדפסה

כתבות נוספות במדור צרכנות :
*   מעבר מהסתיו לחורף גורם ליובש וחוסר...
*   פיליפס אוונט השיקה את סדרת מוצצי אולטרה...
*   סדרת 'קמיל בלו' הותיקה והאהובה על רבים...

אינדקס אתרים  
SSD בניית אתרים

הוסף למועדפים