מתכון קציצות עוף וכתומים באדיבות השף גיל אבירם ו-SOLTAM. כתבה: רונית קיטאי. צילום: גיל אבירם

מתכון קל להכנה והמחמאות יזרמו לאחר שתגישו. בתיאבון

פורסם ב: 25/09/2024 12:32

מתכון קציצות עוף וכתומים באדיבות השף גיל אבירם ו'סולתם'. צילום: גיל אבירם
מצרכים לקציצות:
חצי קילו עוף טחון (חזה או פרגית)
2 בצלים מגורדים דק וסחוטים
כף מלח
כפית פלפל לבן טחון
כף פפריקה מעושנת
חופן פטרוזיליה קצוצה

אופן הכנת הקציצות:
מערבבים היטב את כל המצרכים ומטגנים את הקציצות דקה שתיים מכל צד עד להשחמה ושמים בצד.

כתומים:
בוחרים את הירקות הכתומים שאוהבים, כדוגמת דלעת, דלעת ערמונים, דלורית, בטטות וגזרים.
חותכים את הירקות גס, מתבלים במלח גס, פלפל שחור גרוס ושמן זית בנדיבות ואופים בחום גבוה 230 מעלות עד להשחמה וריכוך.מסדרים בכלי הגשה שמתאים לתנור, מפזרים את הקציצות, מוסיפים חופן משמש אוזבקי מיובש
שלח לחבר להדפסה

כתבות נוספות במדור קצר ולעניין :
*   'אל תהיה חכם, תהיה נעול' היה אחד מהמשפטים...
*   תרומה ייחודית: חוות מחקר חדשנית לחקלאות...
*   בית גיל הזהב תל אביב במסורת לקראת...

אינדקס אתרים  
SSD בניית אתרים

הוסף למועדפים