הזמן טס מהר .מסתבר שכבר חלפה שנה מאז השיקה חברת 'מעדנות' את קו הייצור הראשון מסוגו בישראל בתחום הפיצות. החברה השקיעה 30 מיליון ש'ח והפכה את ארץ חלב ודבש לארץ המגף או במילים ברורות יותר, ישראל הפכה לאיטליה בתחום הפיצות.
ב'מעדנות' אימצו את שיטת הייצור האיטלקית המסורתית וכך הפיצות בסדרת MAMA MIA עשויות מקמח מיוחד לפיצה ומיוצרות על פי כל שלבי ההכנה המסורתיים של פיצה איטלקית: פרמנטציה (התפחה) ממושכת, כדרור הבצק לכדורים, פתיחת הבצק, שימוש ברוטב עגבניות משובח, ב 100% גבינה, תוספות איכותיות ולבסוף אפיה בתנור אבן בטמפרטורה של 400 מעלות. תהליך ייצור זה מאפשר הכנת פיצות עם קראסט קריספי ובצק אוורירי.
לדברי יעל אטיאס מנהלת יחידה עסקית, מזון וקולינריה באגף השיווק של 'תנובה' : 'המטבח האיטלקי הוא אחד האהובים על הצרכן הישראלי. על פי נתוני סטורנקסט, שוק הפיצות הקפואות גילגל כ-243 מיליון ש'ח בשנת 2023, כאשר מעדנות היא החברה המובילה בתחומה. אנו שואפים כל הזמן להמשיך ולהציע גיוון וחדשנות ולהביא לידי ביטוי מגמות וטרנדים עולמיים. תירס ופלפלים בחריפות מתונה הן תוספות אהובות על הצרכנים הישראלים'.
הפיצות בכשרות ועדת מהדרין.
מחיר פיצת MAMA MIA עם תוספת תירס, על פי אתר פרייסז: 22.50 ש'ח
מחיר פיצת MAMA MIA עם תוספות בסגנון מקסיקני, על פי אתר פרייסז: 22.50 ש'ח.
אפשר כבר להשיג את הפיצות הללו ברשתות המזון ובנקודות המכירה ברחבי הארץ.