תלמידי ביה'ס לתיירות ומלונאות בחיפה , עבדו ביחד עם הבשלניות שהגיעו לחיפה לאחר שפונו משלומי ועוד. כתבה: רונית קיטאי. צילום :ניר בלזיצקי

במשך ארבע שעות הכינו הנשים הבשלניות, יחד עם תלמידי בית הספר, את מטעמיהן הייחודיים: קוסקוס, פריקסה, מופלטות, מרקים ותבשילים שונים

פורסם ב: 30/01/2024 15:23

צילום: ניר בלזיצקי דוברות עיריית חיפה
בית הספר לתיירות ולמלונאות בחיפה, בו לומדים מידי שנה מאות תלמידים את יסודות ורזי הבישול, פתח אתמול (שני, 29.1) בשעות הבוקר את מטבחיו בפני עשרות אמהות וסבתות, שפונו לחיפה מהעיר שלומי ומיישובים נוספים, ושהתגעגעו למטבח ולבישולים הביתיים שלהן.

בסיום הבישולים וכשניחוחות של תבלינים ממלאים את חלל המטבח, ישבו הנשים והתלמידים לארוחת צהריים טעימה ועשירה ואף ארזו בקופסאות כמה מהמטעמים שהכינו, על מנת להעבירם אל חברי כיתת הכוננות של שלומי ואל מפונים נוספים השוהים בחיפה. כולם ילקקו את האצבעות מן הסתם.

(גיל מלר)
צילום: ניר בלזיצקי דוברות עיריית חיפה

צילום: ניר בלזיצקי דוברות עיריית חיפה

שלח לחבר להדפסה

כתבות נוספות במדור תיירות :
*   פסח 2024 במוזיאוני חיפה: עשרות פעילויות...
*   מלון 'דן פנורמה' חיפה אירח את שחקני...
*   פורים לכל המשפחה במוזיאוני חיפה. כתבה:...

אינדקס אתרים  
SSD בניית אתרים

הוסף למועדפים