במוצ'ש הושקה המבואה החדשה של 'במה 3' בתיאטרון חיפה והאולם של במה 3 שופץ גם הוא וכן ספריית 'פבזנר'. כתבה וצילמה: רונית קיטא

טקס הברכות וגזירת הסרט התקיים בנוכחות ראש העיר חיפה ויו'ר דירקטוריון התיאטרון ד'ר עינת קליש, ניצה בן צבי מנכ'לית תיאטרון חיפה, המנהל האמנותי משה נאור, בכירים בתיאטרון, אדריכליות המבנה ועוד. בתום הטקס הקהל המשיך לאולם 'במה 3' לצפייה בקומדיה 'מטורללים

פורסם ב: 29/01/2023 00:34

גזירת הסרט בפתיחת הבמה המחודשת של 'במה 3' בתיאטרון חיפה. צילום: רונית קיטאי
נכחו אדריכליות המבנה שהן תושבות חיפה ואלה הן ד'ר ארית שמואלי ואלה שר , אשר משרדן ממוקם ברח' חסן שוקרי בהדר וכל אחת מהן מתגוררות עם משפחתה ברח' מסדה בהדר. הן סיפרו על תהליך העבודה על הפרויקט הנ'ל עד לתוצאות המרהיבות שהקהל יכול היה לחזות בהן מקרוב.

מתיאטרון חיפה היו ורדית כהן מנהלת לשכת מנכ'לית תיאטרון חיפה, גילת סלע מנהלת מכירות החוץ והמחלקה החינוכית בתיאטרון חיפה, מיכל הללי מנהלת השיווק, שושני מרקוביץ' מנהל הבטחון של התיאטרון, מנהלת גלריית האמנות בתיאטרון חיפה אורה חיים ובעלה פרופ' נסים חיים מרמב'ם, נציגי אגף ההנדסה בעיריית חיפה שהיו אמונים על ליווי הפרויקט שיזמו בתיאטרון חיפה, נציגי ניהול הפרויקט מחברת 'שקמונה' ונציגי חברת בן נתן הנדסה.על הפיקוח צפריר פרקיס, בטיחות : סאמח זידאן, נגישות : אפרת פלוק, תכנון חשמל : סלימאן ווישאחי ועוד.

נראו יצחק בלס חבר דירקטוריון תיאטרון חיפה,חבר מועצת העיר ועוד בחברת בת זוגו צפורה,הזמרת רותי ספרוני ('בשמלה אדומה ושתי צמות'), דובר עיריית חיפה אלירן טל ומהדוברות הגיע הצלם ראובן כהן, מהתקשורת יורם מארק רייך, דינה רפאל, ענת שקד וכותבת שורות אלה רונית קיטאי.

היו ברכות של ראש העיר ד'ר ענת קליש רותם שהיא אדריכלית במקצועה לקולגות שלה שעל התכנון והביצוע והיא אישית התרגשה לראות את ההתחדשות המדהימה של המתחם וגילתה לקהל כי ניצה בן צבי שלחה לה צילום של ילדים המשחקים ברחבת הכניסה למתחם החדש וזה בהחלט חימם את לבה וגם את לבם של השומעים.וסיפרה כי בימים אלה משפצים את הקיוסק בגן בנימין הסמוך לתיאטרון חיפה.


כחלק מהתכנית להתחדשות עירונית בשכונת הדר, השקיעה עיריית חיפה כמליון וחצי ש'ח בחידוש מבנה במה 3 של תיאטרון חיפה וספריית פבזנר.כחלק מהעבודות שופצה המבואה ומשוקם מבנה 'קפה בנימין' בגן בנימין הסמוך.
על פי התכנון ישופץ המבנה הסמוך 'בית היוצר' שיהיה במה לפעילויות תרבות עבור קהילת הדר.

בטקס גזירת הסרט שהתקיים אמש נכחו כאמור ראש העיר חיפה ויו'ר דירקטוריון תיאטרון חיפה ד'ר עינת קליש רותם, חברי הדריקטוריון, מנכ'לית תיאטרון חיפה ניצה בן צבי, המנהל האמנותי משה נאור, צוות תיאטרון חיפה, אדריכליות הפרויקט אלה שר וד'ר אורית שמואלי ונציגי החברות שליוו וניהלו את הפרויקט : חברת שקמונה בע״מ, בן נתן הנדסה צפריר פרדיס, אפרת פלוק, סאמח זידאן, מרים ואנה, ונציגי אגף ההנדסה של עיריית חיפה.
בסיום הטקס צפו המשתתפים במחזה 'מטורללים..

הוסיפה ד'ר עינת קליש רותם: 'צעד אחר צעד ובאופן מופלא אנו משנים ומחדשים את צביונה של השכונה. מדובר בפרויקט משמעותי עבור תושבי שכונת הדר בכלל ועבור שוחרי תרבות ואומנות בפרט'.

ניצה בן צבי: 'השקענו מחשבה רבה הן על הקהל אשר פוקד את התיאטרון והספרייה, והן על המשפחות המבלות כאן בשעות אחר הצהריים ברחבת התיאטרון. אני מאמינה שהמתחם יפוקח ויישמר וסומכת על שותפינו לדרך בעיריית חיפה שיעזרו לנו לשמור על המרחב הזה נעים ונקי מואנדליזם'.

כל מה שרציתם לדעת על 'מטורללים' הקליקו כאן:

https://www.ht1.co.il/Event/Index/42123
צילום: ראובן כהן דוברות עיריית חיפה

צילום: אור גפן

מימין לשמאל גילת סלע, משה נאור, ניצה בן צבי, מיכל הללי .צילום: רונית קיטאי

שלוש אדריכליות במחיצה אחת. ד'ר עינת קליש רותם, ד'ר אורית שמואלי, אלה שר,ן ניצה בן צבי מנכ'לית תיאטרון חיפה. צילום: רונית קיטא

ורדית כהן ושושני מרקוביץ'. צילום: רונית קיטאי

יצחק בלס ובת זוגו ציפורה. צילום: רונית קיטאי

מימין לשמאל גילת סלע, העיתונאית רונית קיטאי עורכת אתר 'רינונים', ומיכל הללי. צילום : רותי ספרוני

דובר עיריית חיפה אלירן טל והעיתונאי יורם מארק רייך. צילום :רונית קיטאי

אורה חיים ופרופ' נסים חיים מרמב'ם. צילום: רונית קיטאי

השקת התחדשות מבואה 'במה 3' בתיאטרון חיפה וספריית פבזנר. צילום: רונית קיטאי

שלח לחבר להדפסה

כתבות נוספות במדור רינונים :
*   הבוקר (יום ד׳) יצאה משלחת הסברה לסיור...
*   הצעת נישואים תוך כדי הצלת חיים. כתבה:...
*   ד'ר אריק שכטר מומחה ברפואת משפחה ב'כללית'...

אינדקס אתרים  
SSD בניית אתרים

הוסף למועדפים