מקלות גרסיני מבית 'מאיר בייגל' הם בעלי מרקם פריך במיוחד, ייחודים בצורתם ומתאימים להגשה עם גבינות, טחינה או ממרח אבוקדו , לצד בירה או יין טוב וגם עם מרק או משקה חם.
באיטליה גריסיני מוגש על השולחן בכל ארוחה כמתאבן לפני ארוחת צהריים, ולצד מטבלים בארוחת ערב. מקלות גריסיני קראנץ' ואחרים הם בעלי מרקם פריך במיוחד בשל המבנה ה'גלי' שלהם שהוא ייחודי בצורתו. יש גם גריסיני חטיף אפוי עם בצל, או חטיף אפוי עם זיתים, וגם גריסיני קראנץ פרג. כל המוצרים הללו הם ללא חומרים משמרים וללא צבעי מאכל. לדברי הדיאטנית הקלינית יעל דרור 'לאכול בריא מבחינתי כדיאטנית, זה למצוא את השילוב המנצח בין טעם לתפריט מאוזן גם כאשר מנשנשים. בעיניי גריסיני BITES הוא חטיף מושלם לנישנוש או לארוחה קלה בשילוב מיטבלים בריאים'. להשיג ברשתות המזון ובחנויות המזון המובחרות.