את טקס הפרשת חלה ביצעה בצורה מרשימה הרבנית סמדר אביטן מהעיר נשר, לאחריו קוקטייל וקייטרינג של קונדיטוריה 'אייל'.על התקשורת המפיק ואיש יחסי הציבור גולן נהרדעא ובין המוזמנות היו לקוחות הקליניקה של ד'ר לורה מוצ'ניק ונשות תקשורת
ד'ר לורה מוצ'ניק רופאת משפחה ומומחית ברפואה אסתטית מזה 15 שנים, מחזיקה ארבע קליניקות מצליחות ברחבי הארץ. כל מה שרציתם לדעת על ד'ר לורה מוצ'ניק, על הידע שלה, על הטיפולים וכיצד ליצור קשר לתיאם תור , לחצו על הקישור לאתר שלה:
www.drlora.net
ד'ר לורה מוצ'ניק היתה מלווה בצוות הבכיר שלה שכלל את עינת קריימר מנכ'לית הרשת שלה, ד'ר אינגה יעקבוביץ' העובדת אתה בקליניקה, אמה קלרה, אחותה ועוד וכן בלקוחות המרוצות שהגיעו מחיפה, הקריות והצפון ובחלק מבני משפחתה.
ענת קריימר (47) מנכ'לית הרשת נולדה בצפת וגדלה שם עד גיל 18 מאז היא נדדה לאיזור המרכז ולצפון ומזה שנים גרה בקיבוץ סער ליד אכזיב עם בעלה, נדב קרמר, מנהל השיווק של 'טרקלין חשמל' ועם בנה ובתה התאומים בני 18. עם ד'ר לורה מוצ'ניק היא עובדת מזה שלוש שנים ונראה שזה מצב של ווין-ווין לשתיהן.
על טקס הפרשת חלה הופקדה הרבנית סמדר אביטן מנשר, חוזרת בתשובה בת 44 , נשואה מזה 23 שנים לרב בועז אביטן והם מתגוררים בגבעת נשר והורים לשמונה ילדים. הרבנית סמדר אביטן עוסקת בהדרכת כלות בעיר מגוריה ומרצה בארגון 'ערכים'. היא הלהיבה את הנשים והעניקה להן ברכות שהן מייחלות להן.
ללקוחות של ד'ר לורה מוצ'ניק סיפרה הרבנית סמדר אביטן כי היא מארגנת מסעות לאומן ומי שרוצה להצטרף, מוזמנת להרשם אצלה. אביה של סמדר אביטן הוא אליאס אלימלך ז'ל שהיה מאמן הפועל תל חנן. משפחה חילונית מובהקת ואחריה חזרו בתשובה גם שניים מהאחים שלה.
מנהל יחסי הציבור גולן נהרדעא היה בין המברכים את ד'ר לורה מונצ'יק על ארבעת הסניפים שלה והמארחת הצהירה : 'אין כאן מטופלות אלא משפחה ואני מביאה עבורן את המוצרים הכי חדישים וטובים ואת הטכנולוגיה הכי חדישה שיש'. המטופלות יצאו משם עם חיוך רחב ובטן מלאה בכיבוד עשיר ואיחלו זו לזו שנה טובה והכי יפה שאפשר.