טעם חדש בטבלאות השוקולד של 'עלית': רובי. לראשונה טבלאות שוקולד ורוד. כתבה: ענת בר לב יוניצמן. צילום: יח'צ

שירי בירמן כהן,מנהלת השיווק של חטיבת הממתקים מדווחת על השקת טבלת שוקולד ספלנדיד מפולי קקאו ורודים בשלושה טעמים:ספלנדיד רובי חלק, ספלנדיד רובי עם שברי אגוזי לוז,ספלנדיד רובי עם שברי פולי קקאו מקורמלים. הטעם? ספלנדיד!

פורסם ב: 28/10/2019 15:29

טבלאות שוקולד רובי בצבע ורוד טבעי מבית עלית. צילום: יח'צ
שירי בירמן כהן, מנהלת השיווק של חטיבת הממתקים מדווחת על השקת טבלת שוקולד ספלנדיד מפולי קקאו ורודים בשלושה טעמים:ספלנדיד רובי חלק, ספלנדיד רובי עם שברי אגוזי לוז,ספלנדיד רובי עם שברי פולי קקאו מקורמלים.

אחרי שוקולד החלב, המריר, הלבן והבלונדי פותח גם שוקולד ורוד הקרוי על שם הפולים מהם הוא מיוצר - "רובי".השוקולד הורוד, רובי, נולד ב- 2017 בתהליך פיתוח ייחודי של ענקית פולי הקקאו "בארי קליבו", אשר לפיה לקח 10 שנים. השוקולד מופק מפולי קקאו מזן רובי הגדלים באקוודור, חוף השנהב וברזיל. בתהליך הייצור הסודי, עליו החברה רשמה פטנט, הצליחו לשמר את צבעם של הפולים. מלבד צבעו יוצא הדופן, לשוקולד טעם שונה, והוא חמצמץ ופירותי.

טכנולוגית השוקולד של מפעל הממתקים של 'שטראוס', הדר חכון, מסבירה: 'על מנת ליצור את הטעם והצבע הייחודיים מגדלים את פולי הקקאו בתנאים מיוחדים וכן נבחרים בקפידה פולים מסוימים. כמו כן, קיים שוני בשלבי העיבוד השונים של הפיכת חומר הגלם לשוקולד נוזלי, ביחס לשוקולדים הקיימים והמוכרים. אנו מעריכים כי אורכו של תהליך הפרמנטציה (תסיסת הפולים) מתקצר על מנת לשמר את טעמו וצבעו של הפול. הודות לתהליך הפיתוח והמתכון הייחודים מתקבל שוקולד בעל גוון ורוד במרקם קטיפתי, שנמס בפה ומשאיר אחריו טעם וארומה פירותיים'.

מעדכנת שירי בירמן כהן מנהלת השיווק של חטיבת הממתקים: 'כמובילי קטגורית השוקולד בישראל עם נתח שוק של כ- 55% אנחנו רואים בחדשנות מילת מפתח בשמירת אטרקטיביות המותג. כדי שמוצר בן 86 שנים ימשיך להיות רלוונטי הוא חייב להתחבר לטרנדים המובילים בעולם ולתת מענה לשוק המשתנה, שוק של צרכנים סקרנים ומבינים, המחפשים מוצרים עם ערך מוסף. עלית שמחה להיות הראשונה להנגיש במגוון נקודות מכירה מוצר מקורי, חדשני וטעים'. להשיג ספלנדיד רובי בטבלאות במשקל 90 גרם ובכשרות חלבי לאוכלי חלב נוכרי.מחירן גבוה ביחס לשאר סדרת ספלנדיד בשל מחירם הגבוה של פולי הרובי ביחס לזני הקקאו האחרים וכן היותה של חברת בארי קליבו ספקית יחידה לשוקולד הנוזלי הורוד, שכן זו מחזיקה בפטנט רשום על תהליך ייצורו. המוצר מיוצר במפעל השוקולד הגדול ביותר בבלגיה, KIM's.
שלח לחבר להדפסה

כתבות נוספות במדור צרכנות :
*   'שמרית' השיקה סדרת בצקים מצוננים מוכנים...
*   SACARA השיקה פלטת שפתונים חדשה של גוונים...
*   לראשונה בישראל יוכלו לקוחות 'דומינו'ס...

אינדקס אתרים  
SSD בניית אתרים

הוסף למועדפים