'שטראוס' הרחיבה את קטגוריית הגבינות הלבנות והשיקה סדרת מעדני גבינה, עשירה בחלבון ובסידן.כתבה: שרון בן- פורת. צילום: סטודיו שטראוס

לדברי אריאלה שיפנבאור-וייס, מנהלת השיווק של מחלבות שטראוס, סדרת מעדני הגבינה עם מחית פרי בטעמים: תות, אפרסק ווניל צרפתי,מהווה גיוון בקטגוריית הגבינות, והיא נולדה מתוך זיהוי צורך של הצרכן הישראלי, המחפש את המוצר שכולל הכל : טעם ואיזון תזונתי

פורסם ב: 04/03/2019 18:31

צילום :סטודיו שטראוס
מעדן גבינה סקי תות,מעדן גבינה סקי אפרסק,מעדן גבינה סקי וניל כבר במקררים וזוהי סדרת מעדני גבינה מפנקת, עשירה בחלבון וסידן ועם מעט קלוריות.

מעדן הגבינה החדש מכיל רמת סידן וריכוז חלבון גבוהים עם 3% שומן בלבד, בשילוב מרקם חלק וטעם שזכה לציונים גבוהים במבחני הטעימה.ישראל נחשבת למעצמה של גבינות לבנות וממוקמת במקום הרביעי בצריכת הגבינות לנפש בעולם. קטגוריית הגבינות הלבנות הנה הקטגוריה הגדולה במקרר החלב והיא מגלגלת כ-440 מיליון ₪ בשנה, עם זאת הקטגוריה מסורתית ואינה מספקת חדשנות מוצרית רבה. מעדן 'סקי' מבוסס על גבינה לבנה, בשילוב מחית פרי או גרגירי וניל אמתיים, ומשווק בגביעים של 125 גרם. כל גביע מכיל: 250 מ'ג סידן, 8.8 גר' חלבון, 115 קלוריות, 3% שומן. להשיג במקררים ברשתות השיווק ובחנויות המובחרות.
צילום: סטודיו שטראוס

צילום: סטודיו שטראוס

שלח לחבר להדפסה

כתבות נוספות במדור צרכנות :
*   'סוכות נחלים' מציגים את הסוכה האוורירית...
*   לקראת ראש השנה והחגים פתחה המעצבת...
*   לראש השנה ולחגים ספלנדיד של 'עלית'...

אינדקס אתרים  
SSD בניית אתרים

הוסף למועדפים