יוחאי נאמן מנכ'ל 'מעדני יחיעם' מאושר בימים אלה. 'מעדני יחיעם' קיבלו מענק לפיתוח מזון בריא בתחום מעדני הבשר.כתבה: רונית קיטאי

רשות החדשנות במשרד הכלכלה ובמשרד הבריאות הכריזה על 'מעדני יחיעם' כזוכה במענק, לאחר שנבחרה מבין חברות המובילות תכניות מחקר ופיתוח לקידום מזון בריא

פורסם ב: 20/01/2019 12:32

יוחאי נאמן מנכ'ל 'מעדני יחיעם'.צילום: נועה נאמן
החברות הזוכות קיבלו מענק כספי כולל של שלושה מיליון שקלים ובכוונת יחיעם להשקיעו בשיפור שיטות ותהליכי ייצור להגדלת הערך התזונתי של מוצרי נקניק, פסטרמה ונקניקיות

מעדני יחיעם, יצרנית הנקניקים שבבעלות קיבוץ יחיעם שבגליל, תקבל מרשות החדשנות במשרד הכלכלה וממשרד הבריאות, מענק כספי לפיתוח ולקידום מזון בריא. את המענק תשקיע יחיעם בשיפור שיטות ותהליכי ייצור להגדלת הערך התזונתי של נקניקים, פסטרמות ונקניקיות.


לדברי יוחאי נאמן, מנכ'ל מעדני יחיעם 'אנו ערים להתפתחויות שחלו בשוק המזון העולמי והתחזקות מגמת הבריאות במזון בארץ ובעולם ופועלים כדי להתאים עצמנו לכך. השקנו לאחרונה סדרת נקניקיות חדשות המיוצרות ללא כל תוספת חומרים משמרים והם מועשרים בחלבון, באמצעות פיתוח מיוחד הבלעדי ליחיעם.בכוונתנו להמשיך בכיוון זה במוצרים בריאים נוספים.תהליכי הפיתוח יוטמעו גם במוצרי הייצוא לארה'ב, המהווה שוק עיקרי של פעילות יחיעם בחו'ל'.
פסטרמה הודו 100% טבעית 250 גרם מבית 'מעדני יחיעם'

 
שלח לחבר להדפסה

כתבות נוספות במדור קצר ולעניין :
*   עו'ד תמי אולמן לא מפסיקה לקבל תגובות...
*   עזריאלי קום מעניקה אטרקטיביות לספקים...
*   התוכנית 'שי בשידור' (רשת ערוץ 13) עם...

אינדקס אתרים  
SSD בניית אתרים

הוסף למועדפים