המסעדה הטבעונית מס' 1 'אום כולתום' ברח' מוריה 60 בחיפה תופסת תאוצה. כתבה וצילמה: רונית קיטאי

מסעדת 'אום כולתום' שהפכה לשם דבר לא רק בחיפה אלא בארץ, החליפה בעלים וגם הושק תפריט חדש. הבעלים הנוכחי הוא איש העסקים החיפאי אבי אוחיון. מנהל המטבח והקונדיטור היה ונשאר שי אליאס והוא זה שאחראי על הכנת האוכל המופלא והקינוחים. את כל הלוגיסטיקה הזאת מנהלת בכשרון רב מרינה אבני

פורסם ב: 21/08/2018 18:40

מסעדת אום כולתום, מוריה 60 חיפה. מרינה אבני מנהלת המסעדה.צילום: רונית קיטאי
מרינה, מרינה, מרינה. אומרת מנהלת המסעדה מרינה אבני (שלא נחה לרגע וקשה לתפוס אתה שיחה מבלי שיפריעו לה ללא הרף.ר.ק.) " 'אתמול רק הודפס התפריט החדש ויש לנו מטבח שף ים תיכוני, שפע של טעמים ותרבויות, ומסעדת 'אום כולתום' מאמצת גישה של 'חזרה לטבע'. משתמשים אצלנו בחומרי גלם טריים, ואפשר לאכול ב'אום כולתום' פירות וירקות בשלל צבעים והכל 100% טבעוני.


ב'אום כולתום' יש תפריט בשם 'החומוסיה' ובו תמצאו מנות שמוגשות עם פיתות הנעשות בעבודת יד ויש מקמח לבן או קמח מלא, וגם מצורפים חמוצים לכל מנה.יש חומוס אסלי (28 ש'ח), חומוס פול (32 ש'ח), חומוס שווארמה פורטבלו (37 ש'ח), חומוס 'בשר' (38 ש'ח),מסבחה (36 ש'ח) ועוד.

תמצאו שם תפריט ושמו 'המאפיה' עם בורקס דרוזי 49 ש'ח, סמבוסק ועוד.

יש מנות עיקריות וביניהן סיניה קבב מקציצות עדשים, מיקס פטריות, לזניה. יש ארוחות ילדים עם פיצה (42 ש'ח), חומוס, צ'יפס, סלט (35 ש'ח), פסטה ושתיה (45 ש'ח) ועוד כהנה וכהנה.

'מתוק לנשמה' עם קינוחי מלבי יסמין, כנאפה, שוקולד 101 שזו עוגת שוקולד חמה עם גנאש נמס והיא טעימה להפליא וכוללת גם שערות חלווה, שקדים קלויים, פרי עונתי ונענע (39 ש'ח),אצבעות נוגט (39 ש') ועוד .בתחום המשקאות יש שתיה קלה, שתיה חמה, מיצים טבעיים סחוטים כולל שילובי טעמים, צ'ייסרים, בירות ועוד. מקום שכיף לחזור אליו שוב ושוב.

כתובת: מוריה 60 חיפה

טלפון: 048852227

שעות פעילות: יום א 11:00-16:30 ב-שבת 11:00-23:00
מסעדת אום כולתום, מוריה 60 חיפה. צילום: רונית קיטאי

אום כולתום, מוריה 60 חיפה. צילום :רונית קיטאי

אום כולתום, מוריה 60 חיפה. צילום: רונית קיטאי

מרינה אבני עונה לטלפונים, עוזרת בהגשה, נכנסת למטבח לבדוק שהכל מתנהל במהירות האפשרית. בקיצור, צעירה ללא הפסקה. צילום רונית קיטאי

מרינה אבני מנהלת מסעדת אום כולתום ברח' מוריה 60 בחיפה עם חלק מהתפריט החדש. צילום רונית קיטאי

 
שלח לחבר להדפסה

כתבות נוספות במדור תיירות :
*   עפים על השבת באירועי מדע מיוחדים בחורף...
*   בן ינובר מנכ'ל מלון 'דן פנורמה' ירושלים...
*   כיצד פינקו את המדליסט ואלוף העולם...

אינדקס אתרים  
SSD בניית אתרים

הוסף למועדפים